Disznótoros Kolbászfesztivál Budapesten

Minden évben októberben kerül megrendezésre a Disznótoros Kolbászfesztivál a fővárosunkban, ahol a húsimádók, a gasztronómia és a folklór kedvelői igazán jól érezhetik magukat.
Disznótoros Kolbászfesztivál

A Disznótoros Kolbászfesztivál minden évben októberben kerül megrendezésre Budapesten, a Vasúttörténeti parkban.

A park tökéletes helyszínt nyújt a rendezvénynek, hiszen a vendégek 10 hektárnyi területen élvezhetik a különféle programokat. Összesen 3 kolbászutca, kézműves kirakodóvásár, és gasztronómia utca várja az érdeklődőket, ezen kívül pedig disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, traktor és motor kiállítás, termelőeszköz kiállítás, gőzmozdony és vasúti kocsi kiállítás valamint oldtimer autó kiállítás is megtekinthető az esemény ideje alatt.

A gyerekek különféle népi játszótereket és sok ingyenesen használható játékot próbálhatnak ki, valamint szüleikkel együtt különböző zenei és folklór programokon, gőzmozdonyozáson, vagy kerti vonatozáson vehetnek részt.

A területen, illetve a Park és a Nyugati-pályaudvar között a rendezvény ideje alatt folyamatosan és díjmentesen szállítja az utasokat a fesztiválbusz, mely igazán megkönnyíti a közlekedést. Természetesen parkolásra is lehetőség van a Park körül.

Az eseményen az évek során olyan előadók szórakoztatták már a közönséget, mint például Fásy Ádám, Jolly&Suzy, a 3+2, Szandi, Fatima vagy Csepregi Éva, de természetesen népdalkörök, és néptáncegyüttesek is folyamatos fellépői a Kolbászfesztiválnak.

Érdemes tehát már előre megvásárolni a jegyeket az adott évre, hiszen ilyen mulatságból nem érdemes kimaradni!

Kapcsolódó cikkek

5 rockfesztivál Európában

Európa 5 legjobb rockfesztiválja

Európa is bővelkedik a fesztiválokban. Most 5 olyan európai fesztivált mutatunk be, melyek a rockzene kedvelőinek lesznek szimpatikusak.

Horvátország - homokos tengerpartok - horvátországi autópálya díjak, árak, komp díjak

5 izgalmas homokos strand Horvátországban

Az Adria tengerpartján homokos partszakaszok is találhatóak, ez utóbbiak közül mutatunk most be öt igazán élettel teli strandot.

Őrült fesztivál: La Tomatina

Az őrült spanyol fesztivál: La Tomatina

Spanyolország, de talán a világ legőrültebb fesztiválja is ez.