Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Amikor már repkednek odakint a mínusz fokok, akkor sokkal nagyobb odafigyeléssel kell egyes rendezvényeket megszervezni és levezényelni. A hideg sokszor mumus lehet, hiszen rengeteg kellemetlenséget tud okozni, azonban nem lehetetlen, hogy ilyenkor is önfeledtem bulizhassunk. De vajon, hogyan lehet sikeres egy téli esemény? Cikkünkben hasznos tippeket osztunk meg veletek ezzel kapcsolatban.
Hasznos tippek téli rendezvényekhez

Téli rendezvények szervezése

Tagadhatatlan, hogy a szabadtéri események a téli időszakban rendkívül szépek és hangulatosak tudnak lenni. A legtöbb program azonban inkább tavasztól őszig szokott a természetben és a városban lezajlódni. A téli hónapokra ugyanis különösen jellemző, hogy hűvös szél fúj, esetleg még hó is esik. Persze ez egy adventi vásáron, falukarácsonyon, esetleg egy Betlehemezésen még jól tud esni, nem biztos, hogy minden esetben van ez így.

Ne feledjük azonban, hogy néha ilyenkor is muszáj kimozdulni, hiszen sokkal vidámabb lehet a korán sötétedős és borús időszakban egy kellemes forralt bor a városi vásárban vagy pedig egy forrócsoki egy hidegebb délutánon. Nem árt ilyenkorra inkább többszöri rövidebb eseményeket szervezni, akár családról, akár cégekről van szó. Ezáltal olyan érzésünk lesz, mintha egész télen lenne valami, amire várhatunk, mégsem fagyunk meg az első decemberi péntek délutánon.

Ha mi szervezzük a programot és nagyobb dologról van szó, akkor mindenképpen gondoskodjunk a résztvevők számára a melegedő helyről. Legyen ez egy sátor, egy fűtött helyiség, ahol egy kicsit feltöltődhetnek, hogy aztán ismét a szabadban köthessenek ki. Mindenképpen érdemes őket tájékoztatni a lehetőségekről, hogy jobban meg tudják választani a ruháikat.

Esküvő helyszín téli esküvőhöz

Ne feledkezzünk meg a lakodalmakról sem, hiszen vannak párok, akik ilyenkor szeretnék összekötni az életüket. Ebben az esetben rendkívül fontos, hogy olyan esküvői helyszínt találjanak a téli esküvőhöz, amely az egész násznép számára megfelelő lesz. A Teleki-Degenfeld kastélyszálló terme például kiváló választás lehet egy januári szombaton tartott lakodalomra. A helyszín nagy előnye, hogy szállást is tudnak biztosítani, így senkinek sem szükséges hazautazni a havas éjszakában. Egy kellemes alvást és egy finom reggelit követően bőven ráér mindenki hazaindulni, legalább meg tudják csodálni a téli természetet.

A kastélyban gondoskodni fognak a vendégek kabátjáról és csizmájáról is, hiszen radikális kérdés lehet, hogy hol tudják majd azokat elhelyezni. Emellett érdemes plusz időt szánni az öltözködésre is, hiszen a fényképezés sok esetben ilyenkor is a szabadban zajlik, viszont időt vesz igénybe, hogy mindenki megtalálja a saját kabátját és kiegészítőjét.

Összegezve

Nem lehetetlen tehát téli rendezvényeket sem tartani, csak oda kell figyelni az apróságokra is. Az esküvői helyszín téli esküvőhöz is rendelkezésre áll. Érdemes azonban ilyenkor több időt hagyni a vendégeknek az öltözködésre. A Teleki-Degenfeld szálló azonban nemcsak ezzel van tisztában, hanem azzal is, hogy ilyenkor senki sem szívesen utazik haza az éjszaka közepén. Éppen ezért kínál szobákat, hogy a násznépnek csak másnap kelljen elhagynia a helyszínt.

Kapcsolódó cikkek

Glastonbury fesztivál

Glastonbury fesztivál

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a feszitválok a világ minden táján. Az egyik legismertebb az angliai Glastonbury fesztivál.

Tiszavirágzás Szolnokon

Tiszavirágzás – Kiváló program júniusra

Nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy Európában szinte csak a Tiszán virágzik a folyó.

Madeira virágkarnevál - Madeira Flower Festival

A színpompás virágkarnevál Madeirán

Az egyik legnagyobb látványosság a Madeira Flower Festival, vagyis Virágkarnevál.